
Melegatti Pandoro Originale - tradycyjna włoska babka (750 g)
towar niedostępny

Opis
Melegatti Pandoro Originale - tradycyjna włoska babka
(750 g)
Z małych intuicji mogą narodzić się wielkie arcydzieła smaku. Oryginalne Pandoro wynalezione przez cukiernika Domenico Melegattiego w 1894 roku jest dowodem na to, że wyjątkowy i autentyczny smak może stać się autentyczną tradycją.
Z wielkiego wynalazku Domenico Melegattiego, w 1894 roku narodził się autentyczny smak najbardziej ukochanego okazjonalnego deseru: oryginalnego Pandoro Melegatti.
Proste składniki, tradycja ciasta i kreatywny geniusz znajdują wyraz w "klasycznym włoskim deserze", wyróżniającym się niepowtarzalną miękkością, smakiem i zapachem.
Melegatti Il Pandoro Originale to tradycyjna włoska babka waniliowa bez dodatków.
Słodki symbol świąt Bożego Narodzenia. Opakowanie zawiera cukier puder
Składniki: mąka pszenna, świeże jaja, masło, cukier, drożdże naturalne 5,5% (mąka pszenna woda, drożdże), emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego, syrop glukozowo-fruktozowy, odtłuszczone mleko w proszku, sól, masło kakaowe, aromaty.
Saszetka cukru pudru: cukier, skrobia pszenna, aromaty.
Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów, orzeszków ziemnych, soi.
Wartości odżywcze dla 100g: Energia 1670 kJ / 400 kcal, Tłuszcz 21 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 14 g, Węglowodany 44 g w tym cukry 24 g. Błonnik 0,6 g, Białko 6,7 g, Sól 0,60 g
Najlepiej spożyć przed: 6/2024