
Caputo 100% Grani Italiani - Mąka typu 0 (1 kg)
towar niedostępny

Opis
Caputo 100% Grani Italiani - Mąka typu 0
(1 kg)
Caputo 100% Grani Italiani włoska mąka pszenna typ "0" z południowych Włoch. 100% ziaren, potrzebnych do wytworzenia tej mąki pochodzi z Włoch. Mąka typu "0" jest idealna do wypieku chleba, makaronów i pizzy.
Mąka ta produkowana jest na potrzeby tradycyjnych produktów piekarzy, cukierników i pizzerii z glutenem doskonałej jakości i elastyczności. Idealnie nadaje się do ciast o dobrej przyczepności, miękkich i rozciągliwych.
Mąka ta ma siłę 250/270W i 12,50% zawartości białka.
Mąka jest produktem naturalnym, bez sztucznych dodatków i enzymów.
Wartość odżywcza | dla 100 g |
Energia | 1502kJ/354kcal |
Tłuszcz | 1,0 g |
Węglowodany w tym cukry | 72 g 1 g |
Błonnik | 3 g |
Białko | 12,5 g |
Sól | 0,006 g |
Najlepiej spożyć przed: 14/03/2023
Kraj pochodzenia: Włochy